Gi-bort-lotteri!

Det er sommar, sol (innimellom iallefall) og staseleg med bloggbesøk….. Tellaren har runda 10000 og det syns eg er verdt å feire! Tusen, tusen takk til alle dåke som kikkar innom, og ein ekstra takk til dåke om også legg igjen ein kommentar – det set eg stor pris på.

No vil eg gjere litt stas på dåke som besøkjer bloggen ved å lodde ut eit snurreskjørt. Skjørtet er sydd i størrelse fem år, men ser ut til å passe frå ca fire år og fram til sju…

Gje-vekk-snurrekjørt til bloggleserne.

Det einaste du må gjere for å få EITT lodd, er å legge igjen ein kommentar på på dette innlegget. Ynskjer du å auke vinnarsjansen får du TO NYE lodd om du linker til innlegget i din blogg eller på facebook. Altså kan du få TRE lodd til saman (berre husk å skriv kor mange lodd du tek).

Lykke til 🙂

Dette gje-vekk-lotteriet har kort frist, så allereie om ei veke – 6. juli – trekkjer eg vinnaren.

15 responses to “Gi-bort-lotteri!

  1. Hjertelig gratulasjoner med mange besøkende!!! Du har en fantastisk flott kreative blog! Min datter hadde vært i himmelen å få en så pen skjørt!!! Håper…
    Et lodd til meg takk!

  2. Gratulerer med godt besøkt blogg! Takke være bloggcandy’n din så ramla jeg innom her. Må si du er en race på å, å sy kule klær. Tar et lodd jeg.

  3. Jeg slenger meg med i siste lita. Litt stort til snuppa mi ennå, men jeg vinner sikkert ikke. Et lodd takk!

    Jeg kan iallfall si at jeg synes du syr mange flotte ting.

Kommenter innlegget