Klutegod sommargåve

Straks er det sommarferie og det merkast allerede at avslutningane i barnehage, på skule og fritidsaktivitetar har starta. Då er det mange som òg fortjener ei lita sommargåve som takk for innsatsen!

image

Kjøkkenklut til barnehagetilsette

Mellomste kalen begynner på skule til hausten, og har gitt dei tilsette i barnehagen gode, handlaga såper frå Alveland og heimestrikka kjøkkenklutar. No var det minste kalen sin tur til å ha med sommargåve til dei vaksne på si avdeling. Stolt har han delt ut fire kjøkkenklutar til dei kjekke og dyktige tilsette som gjer kvardagen i barnehagen god, trygg og opplevingsrik! Tusen takk for eit flott barnehageår og tusen, tusen takk for gode kvardagar for både E og oss.

4 responses to “Klutegod sommargåve

  1. For en utrolig kjekk gave til de ansatte i barnehagen. Så gjør det seg så fint med magebåndene rundt klutene. Lager du «magebåndene» selv?
    Ble uansett inspirert til å gjøre det samme for våre barnehagedamer =)

  2. Som ei av dei heldige som har fått kjøkkenklut i dag må eg berre sei tusen takk ein gong til ,både til mor og minste kalen! Helsing Inger

  3. Så kjekt med hyggelige tilbakemeldinger 🙂
    Nelle, ja, disse magebåndene har eg laga sjølv, printa ut på A4-ark for så å klippa remser som eg taper rundt klutane. På den måten får mottakar vite kven som har laga dei og dei får vaskeanvisninga med. Enkelt, men det blir liksom prikken over i-en.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s