Takk for innsatsen!

Sommarferien nærmar seg og det er igjen på tide å gjere litt ekstra stas på dei som ser til minstemann mens me vaksne er på jobb. Dei tilsette i barnehagen har fått klutar tidlegare, men no når kalen har skifta avdeling og det er eit par år si sist eg pakka inn heimelaga fant me ut at det var på tide med nystrikka gåver i år.

Barnehagegåve til flotte tilsette.

Barnehagegåve til flotte tilsette.

I lag med kvar enkelt kjøkkenklut la me ved ei perfekt såpe til å ha på kjøkkenbenken. Kaffesåpa frå Alveland er ein nyttig klassikar som effektivt fjernar lukt frå hendene.

Heimestrikka gåver.

Heimestrikka gåver.

 

4 responses to “Takk for innsatsen!

  1. Veldig flotte gaver! Og en veldig god tanke å gi en slik oppmerksomhet til de som passer de små hele dagene. Er dere flere som gir slike oppmerksomheter, eller det bare du som tenker så langt?

    • Så kjekt å høre Anna GL! Litt usikker på om det er mange som gir oppmerksomheter om sommeren, men vet at om noen som gir en fruktkurv eller blomster sammen med julekortet. Å gi disse gavene er i alle fall kjekt for både store og små. Minstemann var superstolt da han gikk i barnehagen med gavene.

    • Takk for det, SiriR! Ja, Alveland-såpene er populære både å bruke og gi bort. Hver gang vi ferierer på Andøye må vi innom den lekre butikken og smake kanlesnurrer og kjøpe et lite lass med såper 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s